juli 23, 2024

Dierenwinkels

Informatie en aanbiedingen

????

Zeer leuke honden workshop bij Hondenschool Jolanda

Met onze, inmiddels oudere hond Bo, gaan wij een honden workshop volgen. Deze gaan wij via Hondenschool Jolanda volgen. Een groot voordeel is dat deze training hier bij ons in de buurt wordt gegeven. Het is namelijk zo dat ik geen eigen vervoer heb en Almere een half uur rijden is. De mogelijkheid is wanneer je een groepje met meer dan drie honden kan regelen deze hondenschool naar je toe komt, mits je maximaal een half uur vanaf Almere woont, om de lessen te geven. Drie honden had ik zo bij elkaar, vooral toen de baasjes hoorden dat de lessen in onze woonomgeving werden gegeven.

Zeer leuke, interessante lessen

Zoals afgesproken kwam vandaag de trainster voor de honden workshop bij ons aan huis. De andere deelnemers van de groep hadden zich ook al bij mij thuis verzameld. Zowel de honden als de baasjes waren allemaal een beetje nerveus op wat komen gaat.

Je hebt de keuze uit verschillende workshops, zoals:

  • Hersenwerk voor honden
  • Nadac Hoopers
  • Zelf een hondenriem maken

Wij hadden voor de workshop Nadac Hoopers gekozen. Nadac Hoopers bestaat uit een parcours met hoops, tunnels, tonnen en hekjes. Jij stuurt je eigen hond hier op afstand doorheen en werkt zo nauw samen met je hond. Het was een zeer leuke workshop.