april 23, 2024

Dierenwinkels

Informatie en aanbiedingen

rauw vlees hond

Honden rauw vlees geven?

Wanneer je ervoor kiest om jouw trouwe viervoeters rauw vlees te geven doe je aan jouw hond een plezier. Ook zorg je ervoor dat de spieren en gewrichten van de hond optimaal blijft. Zo heb je voor rauw vlees hond de keuze uit KVV en BARF voer. KVV staat voor kant en klaar vers vlees. In feite hoef je hier niets extra meer bij te doen en kan je het direct aan jouw hond geven. BARF voer dient nog wel eerst zelf samengesteld te worden. Dit houdt in dat je in feite met KVV voer sneller klaar bent om het aan jouw viervoeter te geven.

Zo heb je bij Animalfoodexpress.nl de mogelijkheid om beide soorten te bestellen. Wel wordt er geadviseerd om af te wisselen met het voer zodat het voor jouw hond ook lekker blijft. 

rauw vlees hond

Bevroren geleverd

Animalfoodexpress.nl kiest er bewust voor om rauw vlees voor de hond bevroren te leveren. Hierdoor kunnen zij de kwaliteit waarborgen en zal jij altijd de garantie hebben dat het hier echt gaat om vers vlees. KVV is een samenstelling van gemalen spiervlees, organen en botten en dit is vervolgens verpakt in een worst. Het prettige hiervan is dat je het simpel kunt snijden om het vervolgens te geven. Wel het advies om het ontdooit te geven aan de hond. Ook honden vinden het namelijk niet prettig wanneer het eten te koud is. De kans is dan groot dat ze het zullen laten liggen tot het wat aangenamer is om te eten.