mei 20, 2024

Dierenwinkels

Informatie en aanbiedingen

Veel keuze in blue eco pompen

Mijn vader heeft eindelijk zijn zin gekregen, hij gaat een vijver in zijn tuin plaatsen. Als het aan mijn vader had gelegen was deze vijver er al jaren geleden in gekomen, maar mijn moeder vond dat maar niets met de kleinkinderen. Nu zijn de kleinkinderen allemaal groot en hebben meerdere zwemdiploma’s dus nu mag mijn vader eindelijk zijn wens uit laten komen. Samen met mijn vader zijn we naar Peekoi.nl gegaan om een mooie vijver uit te zoeken. Maar bij een mooie vijver hoort natuurlijk ook een van de blue eco pompen. Ik weet wel hoe ik een vijver aan moet leggen, maar van blue eco pompen heb ik totaal geen verstand. Gelukkig konden we met onze vragen terecht bij een van de medewerkers van Peekoi.nl, deze medewerker heeft ons precies uitgelegd waar we op moeten letten en welke pomp we het beste kunnen kopen. blue-eco-320

De vijver staat geweldig in de tuin

Mijn vader en ik zijn best wel druk geweest met het graven van een gat waar de vijver in past. Maar ook het uitzoeken van de planten was een hele klus. Mijn vader wist al precies welke vissen hij in zijn vijver wilde hebben, dus daar hoefde ik me niet druk over te maken. Wij hebben de vijver eerst een paar weken zonder vissen zijn werk laten doen. Stel je voor dat de vijver lek is, of dat er andere problemen mee zijn, dan kan je er moeilijk al vissen in hebben rond zwemmen. Maar vandaag is de dag dat mijn vader zijn vissen kan halen, ben benieuwd. blue-eco-4flow-900-2200