mei 20, 2024

Dierenwinkels

Informatie en aanbiedingen

Kies voor puppycursus van 123Tinki.com en krijg de beste puppy boeken van de experts

Wanneer u kiest voor puppy training van 123Tinki.com krijgt u er de beste puppy boeken van de experts er allemaal bij. Door hondenexperts samengestelde boeken heb je alle informatie die je nodig hebt om uw puppy van de beste training te voorzien. Wij vinden dit zeer belangrijk, omdat de eerste 180 dagen van uw hond de belangrijkste dagen zijn. Hier ontwikkeld de puppy zich het meest, de kans op trauma’s en gedragsproblemen zijn dan ook deze periode het grootst. Wij zijn beoordeeld tot nummer 1 van Nederland en zijn ook al meerdere malen op televisie geweest, zoals op RTL 4 en Discovery Channel.

Wanneer u nu kiest voor de online puppy training van 123Tinki.com, kiest u voor de beste prijs en krijgt u er nog eens 10% korting er bovenop. Daarnaast als u vandaag kiest om online puppy training te nemen krijgt u vele extra’s en levenslang toegang. Om iedereen tevreden te houden, geven we 100% garantie terug als u niet tevreden bent.

Onze boeken

Naast de online puppy training ontvang je ook 10 puppy boeken. Hier staat alle informatie duidelijk beschreven. Elk boek heeft een ander onderwerp, zo leer u over:

  • Hoe jij je puppy gezond kan houden. Zo leer je alles over juiste voeding, oefeningen, verzorging van ogen, oren, gebit en huid, EHBO bij een puppy en nog veel meer. Je krijgt een lijst met 10 punten om te bekijken of uw puppy gezond is, dit kan je elke dag hervatten.
  • Uw puppy socialiseren. Dit is heel belangrijk om in de eerste periode te behandelen. Zo leer je hoe je je hond kan leren omgaan met andere huisdieren, mensen en kinderen en bevinden op drukke plekken. De angstfase speelt hier ook een rol in.

Dit zijn pas enkele voorbeelden wat er te vinden is, in een van de puppy boeken van de experts. Ook hebben we 75 video’s waar experts duidelijke instructies als voorbeeld geven die u na kan doen. Ook bieden we handige stappenplannen , zodat u precies weet waar u kan beginnen.

Kies voor 123Tinki.com

Door een combinatie van samenwerken met honden experts en veel onderzoek, hebben we het beste resultaat kunnen behalen met jarenlange ervaring en kunnen toepassen in onze puppy training en puppy boeken van de experts. Wanneer u een van de pakketten kiest, kunt u overal wanneer u wilt oefenen met toegang op alle apparaten, zoals mobiele telefoons, tablets en laptops.
Bent u klaar om uw puppy de juiste training te geven om een leuke manier? Leer bij ons alles over de groei, bijten, blaffen, slapen, zindelijk maken en controle krijgen over uw hond wat die wel en niet mag doen! Niemand wordt blij van kapotte meubels. Je krijgt er ook een overlevingsgids bij over de eerste 180 dagen van zijn puppy periode. We geven u zekerheid dat alle vragen beantwoord wordt door de puppy boeken van de experts!