april 23, 2024

Dierenwinkels

Informatie en aanbiedingen

Heeft u een Boxer hond?

Boxers zijn erg sportieve en een tikkeltje eigenwijze honden. Tegenover andere honden lijken ze heel erg stoer, maar eigenlijk zijn de heel erg kwetsbaar. Wanneer een boxer goed opgevoed is zal hij erg waakzaam zijn en goed naar u luisteren. Wel bent u aan te raden om met deze hond op cursus te gaan om dit resultaat te behalen.

Hoe herken je een boxer

Een reu kan ongeveer 57 tot 63 cm hoog zijn en weegt zo’n 32 kg. Bij een teefje is dit anders, die zijn kleiner. Teefjes kunnen 53 tot 59 cm hoog worden en wegen ongeveer 28 kg. Bij boxers lijkt het net of ze een masker op hebben, dit komt door de zwarte tekening op hun gezicht. Vaak zie je boxers met een overbeet, maar dit is eigenlijk niet te bedoeling. Wanneer een gezonde Boxer zijn bek dicht heeft moet je eigenlijk geen tanden meer kunnen zien.

Voeding voor de Boxerdenkadog-premium-care-excellent-croc-e1463489756607

Wanneer u een Boxer heeft is voeding erg belangrijk. Van zowel jonge honden als oudere honden. Om de beste voeding te bepalen kunt u een kijkje nemen op www.denkadog.nl/producten/. Hier kunt u de perfecte keuze maken voor uw hond. Boxers kunnen door verkeerde voeding ook erg gaan kwijlen. Als u zich dus geen raad weet met welke voeding het beste is voor uw dier, kunt u altijd contact opnemen.

denkadog-superior-care-growing-up-sensitiveWat moet u nog meer weten over de Boxer

Boxers zijn erg energieke honden, ze hebben daarom ook veel beweging nodig. Wanneer een boxer zich verveelt loopt u de kans op dat hij binnen de meubels zoals een bank gaat slopen. Dit is bij vele hondenrassen zo. Leer uw Boxer ook alleen te zijn. Boxers kunnen ontzettend veel last hebben van verlatingsangst, om dit te voorkomen kunt u dit van jongs af aan proberen af te leren.

Meer weten over uw hond? Neem dan een kijkje op www.denkdadog.nl