juli 23, 2024

Dierenwinkels

Informatie en aanbiedingen

Een labradoodle klein kopen

Al een geruime tijd wilden mijn kinderen een hond gaan kopen. Ik weerhield mijn kinderen hiervan simpelweg omdat ik er geen zin in had om deze hond te gaan opvoeden. Totdat ik via het internet een aantal hartstikke leuke foto’s vond van een labradoodle klein. Deze labradoodle klein was hartstikke schattig en ook vonden mijn kinderen deze honden geweldig. Aangezien zelfs ik deze honden er leuk vond uitzien ben ik op zoek gegaan naar een betrouwbare fokkerij in deze honden. Helaas zijn deze honden in Nederland schaars te verkrijgen, maar gelukkig kwam ik in aanraking met de fokkerij australische-labradoodles.nl. Bij deze fokkerij werden de honden namelijk op diervriendelijke wijze gefokt, en daarnaast werden zij goed verzorgd. De eigenaren van deze fokkerij zijn namelijk echte dierenvrienden en zij doen er alles aan om voor de pups een goed baasje te vinden.

labradoodle klein

Geweldige fokkerij

Tijdens ons bezoek bij deze fokkerij kwam er al vrij snel een leuke labradoodle naar ons toe lopen. Deze was helemaal wit en mijn kinderen waren opslag verliefd. Ook hoorden ik van de eigenaren dat honden meestal op hun baasje afkomen en niet andersom. Volgens de eigenaren was het dan ook een goed teken dat het hondje naar ons toe kwam lopen. Zodoende kwamen mijn kinderen en ik dan ook tot het besluit om deze hond te kopen. Sindsdien zijn wij alle trotse baasjes van een hartstikke leuk hondje. Ik zelf moet de kinderen dan ook nageven dat honden in huis hartstikke gezellig zijn!

laba 2