mei 20, 2024

Dierenwinkels

Informatie en aanbiedingen

Kattenmand gelukkig toch teruggekregen

logo-viadierenwinkel-payoff (2)Kattenmand gelukkig toch teruggekregen

 

Ik heb laatst iets heel raars meegemaakt. Ik bestelde een kattenmand, want mijn kat moest de komende tijd veel behandelingen ondergaan, ik kon hem dan meenemen in een kattenmand. Ik zag een onwijs leuke kattenmand via een online dierenwinkel en kocht deze. Binnen een dag had ik de kattenmand al thuis, veel eerder dan ik had verwacht! Hij was prachtig en mijn kat was er meteen dol op, dit was goed om te weten. Die avond nog kwamen mijn buren langs, ik heb niet heel veel contact met ze, maar ze komen af en toe een kopje koffie doen. Zij hebben iets van vier of vijf katten, we hebben het dan dus ook geregeld over de katten. Toen ze weggingen was ik even boven om mijn telefoon te pakken. Het was gezellig, dit dacht ik nog toen ik terug de kamer in kwam. Ik zag gelijk dat de kattenmand weg was, ik had hem immers net nieuw en hij stond niet meer in de hoek. Mijn kat lag lekker op de bank. Een vreemde situatie dus, het zou toch niet zo zijn dat mijn buren de kattenmand hadden meegenomen? Ik besloot toch maar even langs te gaan, het kan niet zo zijn dat de kattenmand opeens verdwenen was. Toen ik de deur opendeed zag ik al een schuldige blik, mijn buurvrouw zei gelijk dat ze de kattenmand had meegenomen en dat het haar speet. Ik vroeg waarom, ze zei dat ze even wilde kijken of dit ook geschikt was voor haar katten. Gelukkig kreeg ik hem gelijk terug, maar het blijft een vreemd verhaal.