juni 25, 2024

Dierenwinkels

Informatie en aanbiedingen

Katten verzekering

Bij ons JeDierenWijzer kunt u kiezen uit een van de verschillende kattenverzekeringen: OHRA, verzekeruzelf.nl en Proteq Dier&Zorg. Deze drie kattenverzekeringen hebben een verschillende prijs per maand en daarnaast ook een andere selectie van specificaties. U kunt de verzekering die het best bij u aansluit kiezen, op onze site kunt u ook informatie vinden over de verschillende verzekeringen.logo

Al sinds een paar jaar beschouwen we katten niet meer als dieren, maar als een volwaardig lid van de familie. Daarom willen veel baasjes van katten een zo goed mogelijke kattenverzekering afsluiten, om daarmee de katten een zo goed mogelijk leven te laten leven.

Waarom het nemen van een kattenverzekering zo handig is? Een bezoek aan de dierenarts kan duur uitvallen, of wat als je kat een ongeluk krijgt of ziek word en medicatie nodig heeft. Om deze kosten te overzien kunt u overwegen een verzekering af te sluiten, daarmee worden de meest voorkomende kosten voor de medische zorg voor katten vergoed.