juni 25, 2024

Dierenwinkels

Informatie en aanbiedingen

Een polo die wel tegen een vuiltje en een stootje kan

Ik ben tevreden over mijn polo die ik heb laten bedrukken van Max polo’s, en omdat ik dit een goede tip vind die ik graag wil delen vond ik dat deze eigenlijk niet mocht ontbreken op mijn site. Omdat ik werk met dieren en natuurlijk mijn kleding snel vies wordt en dus echt wel wat te voortduren heeft is het van belang dat deze van goede kwaliteit is voorzien. Hiermee bedoel ik dat de kleding niet krimpt tijdens het vele wassen en wel tegen een stootje kan. Het staat nu eenmaal erg onverzorgd als je aankomt met kleding dat stuk is.

Het is een aanrader om eens op deze site te kijken

Max polo’s levert kwaliteit en ook nog eens voor een prima prijs. Het vele wassen is geen enkel probleem en de polo is dan ook nog eens super stevig. Uiteraard heb ik de polo laten voorzien van een logo van ons bedrijf. En deze is netjes afgewerkt bevestigd en ook deze blijft er prima op zitten na het vele wassen. Als je werkt met dieren en je tegen een vuiltje en een stootje moet kunnen dan is het zeker aan te raden om bedrijfskleding te bestellen op deze site. Ik ben te herkennen aan de polo van dit bedrijf en daarom raad ik aan om toch eens die moeite te nemen om op deze site een kijkje te nemen om te zien wat ik bedoel met mijn ervaring.