juni 25, 2024

Dierenwinkels

Informatie en aanbiedingen

De bio honden urn; voor een verantwoorde vorm van asbestemming.

Een hond is meer dan een huisdier en een hecht onderdeel van een gezin. Wij begrijpen dat de impact van het afscheid moeten nemen van uw trouwe maatje hevig kan zijn. Indien u kiest voor een crematie is de behoefte aan een tastbare herinnering vaak gewenst. Vandaar dat UitvaartUniq.nl met zorg en aandacht een speciale collectie honden urnen heeft samengesteld. Iedere week vertelt 1 van onze medewerkers wat meer over een specifieke categorie honden urnen, ditmaal de bio honden urn, voor een milieuvriendelijke & verantwoorde vorm van asbestemming.

UitvaartuniQ

Met een bio honden urn, oftewel een biologische / ecoligische urn, kan de as van uw dierbare hond op een mooie wijze ‘teruggegeven worden’ aan de aarde; Voor een milieuvriendelijke & verantwoorde vorm van asbestemming. Wilt u de as teruggeven aan de aarde, dan wordt er vaak meteen gedacht aan het uitstrooien, maar er zijn alternatieven. De bio urn is een van de meest veelgebruikte alternatieven. Vaak wordt een kleine hoeveelheid as bewaard, voor bijv. een mini urn en/of assieraad en de rest van de as wordt aan de aarde teruggeven. In de meeste gevallen wordt er in het geval van het overlijden van een huisdier gekozen voor een zandurn (aarde urn) die begraven word in of nabij een speciale plek. Het zal vervolgens enkele maanden duren totdat de as (en de bio dierenurn zelf uiteraard) volledig opgenomen wordt. Daarnaast zijn diverse bio urnen geschikt voor een waterceremonie. Hierbij kan de honden urn tewater gelaten worden waarna deze langzaam zal zinken naar de bodem en opgenomen wordt door het water. Speelde uw hond bijvoorbeeld heel graag in de zee, of in een river, dan is dit ook een hele mooie optie.

Wanneer u kiest voor een biologisch afbreekbare honden urn kiest u voor een duurzame, milieuvriendelijke en eerlijke vorm van asbestemming. Bij UitvaartUniq.nl vindt u een kleine selectie ‘herkenbare’ BIO urnen voor honden met mooie pootafdrukjes in diverse kleuren en vormen, maar natuurlijk kunt u kiezen uit alle biologische urnen van UitvaartUniq.nl. Wat uw wensen ook zijn, honden urnen voor Eerlijke prijzen bij UitvaartUniq, bijzondere objecten & snel in huis.