juni 25, 2024

Dierenwinkels

Informatie en aanbiedingen

Een puppy training nabij Den Haag

Wij hebben een jonge hondje gekocht en het is natuurlijk de bedoeling dat die goed opgevoed wordt en gaan luisteren. Daarom zijn wij opzoek gegaan naar een puppy training nabij Den Haag om zo onze hond te leren om te luisteren. Omdat ik degene ben die niet heel streng is voor de hond, besloot mijn man en ik dat ik deze cursus met de hond ging volgen bij Astrid’s Puppyclass. Dit is in Wassenaar en dus niet ver bij ons vandaan. Met goede moed ging ik, met de hond, naar de cursus en was benieuwd hoe dit zal zijn.

puppy training Den Haag

Heel veel geleerd tijdens deze cursus

Nu ik al een aantal weken bezig ben met de puppy training nabij Den Haag, moet ik zeggen dat de hond echt al goed luistert en heel veel leert. Zo leren wij onder andere dat die moet liggen, zitten, staan, voet en tandjes kijken. Ook zijn er speel momenten met elkaar. Zo kunnen de honden met elkaar spelen en kunnen wij kijken of zij dan ten alle tijden luisteren naar ons. Binnenkort moeten wij, de hond en ik, op voor examen en ik weet zeker dat wij met vlag en wimpel gaan slagen.